{ "title": "Limon Suyu Sarımsak", "image": "https://www.limon.gen.tr/images/Limon-Suyu-Sarimsak-65.JPG", "date": "21.01.2024 03:21:52", "author": "Emrah Bulut", "article": [ { "article": "Limon Suyu Sarımsak, Kalp ve damar hastalıkları riskini en aza indirmek için kullanımı önerilen doğal antibiyotik görevi görmektedir. Limon suyu sarımsak kürü özellikle Ruslar tarafından çok rağbet görmektedir. Rus doktorlar tarafından yıllardan beri bu karışım kullanılmaktadır. Etkisi oldukça büyük ve doğal ilaçlar arasında en başarılı sonuçları oluşturur. Limon suyu sarımsak, damar sertleşmesinde, damarlarda yağlanma olduğunda, damarların tıkanmasında, tansiyon rahatsızlığında kullanımı ön görülür. Kişilerde yaşlanmaya bağlı olarak meydana gelen damar tıkanıklığında, tıkanan damarın neredeyse tamamını açmaktadır. Bu mucizevi doğal antibiyotik, doğal ilaç nasıl adlandırırsanız artık bu kürün hazırlanışı, uygulanması ve faydalarını detaylı şekilde belirteceğiz.

Limon Suyu Sarımsak Kürü İçin Gerekli Malzemeleri
Limon Suyu Sarımsak Kürü Nasıl Yapılır?

Limon suyu sarımsak kuru yapımında kullanılacak olan mekânın karanlık, ışık almayan bir mekân olmasını tercih etmelisiniz. Limon ışıkla temas ettiği zaman etkisini azaltır. Aynı şekilde güneş ışınlarına maruz kalan limonun etkisi azalır. Hazırlanan sarımsakların kabuklarını soyun daha sonra iyice yıkayın ve dövme kabına alın iyice dövün. İsterseniz karıştırıcı kullanabilirsiniz. Hazırlanan sarımsakları cam kavanoza alın ve malzeme listesinde yeteri kadar limonu sıkarak çekirdeklerinden ayırmayın. Daha sonra sarımsak eklenen kavanozun içerisine çekirdekleriyle ilave edin. Bu aşamadan sonra cam kavanozun kapağını iyice sıkarak kapatın. Kavanozu ışık geçirmeyen bir alana koyun. Gerekirse siyah bir poşetle etrafını sarın ki ışıktan korunsun. Bu karışım 25 gün boyunca her gün kavanozun kapağı açılmadan çalkalanmak suretiyle muhafaza edilmelidir. Her gün çalkalanan limon suyu sarımsak kürü belirtilen gün sonunda kullanıma hazır olur.

Limon Suyu Sarımsak Kürü Uygulaması

Limon suyu sarımsak küründen her sabah aynı saatte yarım su bardağı tüketmelisiniz. Kahvaltıdan önce aç karnına tüketmek daha etkili olacaktır. Her sabah bardağa bu karşımdan alırken kavanozu sallayın ki karışım iyice karışsın. 25 gün boyunca her sabah kahvaltısından önce yani şu bardağı tüketin. Daha sonra 10 gün kadar ara verin ve tekrar aynı şekilde uygulamaya başlayın. Bu kür sene içerisinde en fazla iki kere uygulanmalıdır. Uzmanlar tarafından bu şekilde uygun görülmüştür.

Limon Suyu Sarımsak Kürü Faydaları Nelerdir?
" } ] }